HANDZAME GAS BARBECUE VOOR AAN BOORD

Heerlijk grillen met de NomadiQ

Niets leuker dan een dag op het water, afsluiten met een gezellige barbecue. Veel booteigenaren hebben een Cobb aan boord, een kleine en zeer praktische BBQ. Er is nu een alternatief: de NomadiQ barbecue die in tegenstelling tot de kolen gestookte Cobb, gebruik maakt van gas.

De NomadiQ is een mobiele gas barbecue, die niet alleen gebruiksvriendelijk en stijlvol is, maar ook simpel schoon te maken en makkelijk mee te nemen. Je zet de NomadiQ op tafel en klapt de voetjes uit. Vervolgens vouw je de barbecue open en je hebt de beschikking over een groot grilloppervlak. Sluit de gasbus aan en grillen maar!

De NomadiQ BBQ is geschikt voor wegwerpbare gasflessen. 30 mbar druk met een schroefventiel voor butaan- of propaangas. Daar kun je zo’n 2,5 uur mee grillen. Maar je kunt ook kiezen voor een grotere gasfles. Dan hoef je alleen de 30mbar gasdrukregelaar te veranderen in een aansluiting die past op de flessen die je wenst te gebruiken.

De NomadiQ BBQ weegt slechts 5,6 kilogram. De afmetingen van de ingevouwen barbecue zijn: 40 centimeter breed, 36 centimeter hoog en de diameter is 16 centimeter. In een handzame schoudertas neem je de bbq eenvoudig overal mee naar toe.

Je kunt grillen op beide uitgevouwen roosters. Elke zijde van de grillplaat is apart in te stellen. Ideaal voor etenswaren die op verschillende temperaturen gegrilld moeten worden of warm moeten blijven. Maar één kant gebruiken is ook een optie.

De roosters zijn voorzien van een anti-aanbaklaag en kunnen ook in de vaatwasser. Alle hoeken en randen aan de binnenkant zijn gecoat zodat de NomadiQ BBQ eenvoudig kan worden schoongemaakt.

Meer informatie en dealeradressen: www.nomadiqbbq.com

_MVD8608 _MVD8608
_MVD8887 _MVD8887