INTER BOAT MARINAS BIEDT SNELLE OPLOSSINGEN VOOR EXTRA LIGPLAATSEN

Met mobiele huursteigers of Connect-A-Dock

PUTTERSHOEK- Inter Boat Marinas beschikt over een ruime hoeveelheid volwaardige huursteigers voor tijdelijke projecten. De elementen, van het systeem Atlantic, hebben een afmeting van 6x2 meter.

Ze kunnen nog sneller geïnstalleerd worden dan de standaard steigers van dit systeem en zijn voorzien van zwarte polyethyleen drijvers. Door het bijplaatsen van extra drijvers, hogere of lagere drijvers kan het drijfvermogen en vrijboord worden aanpast. Ook kunnen de elementen zo geschakeld worden dat er platforms gemaakt kunnen worden van grote afmetingen. In veel gevallen zijn er ook snelle oplossingen voor de verankering.

Permanente oplossing

Is haast geboden voor een permanente oplossing dan biedt onder andere het systeem Connect-A-Dock uitkomst. Met dit kunststof modulaire steigersysteem kan eindeloos gecombineerd worden, het is uit voorraad leverbaar en eenvoudig zelf te monteren. Connect-A-Dock is uitermate geschikt voor de zwem-, roei- en kanosport, waarvoor een speciaal laag vrijboord beschikbaar is. Daarnaast biedt het ook veel mogelijkheden voor drijvende (privé)steigers of in de recreatie, bijvoorbeeld als zwemplatform.

Inter Boat Marinas (http://www.interboatmarinas.nl) is sinds dit seizoen de importeur van het systeem Connect-A-Dock voor alle Europese landen.

 

 

Systeem Atlantic Systeem Atlantic
CAD hr met logo CAD hr met logo