VEDETTE JACHTBOUW ZET DEUREN OPEN

Tijdens bootshow op 12 en 13 september

TER AAR- Zoals bekend gaat de Hiswa te Water in Lelystad dit jaar niet door. Deze beurs wordt traditiegetrouw altijd in september gehouden en vormt de afsluiting van het watersportseizoen. Een van de vaste exposanten, Vedette Jachtbouw, organiseert als alternatief een eigen bootshow en wel op 12 en 13 september.

Het is flink drukker geworden op het water, door de omstandigheden rondom het Covid 19 virus hebben vele mensen de watersport omarmt. Naast de toename van vele sloepen en sportboten is ook de belangstelling voor de grotere pleziervaartuigen toegenomen. De stalen schepen van Vedette Jachtbouw zijn uitermate goed uitgerust voor een kort of een lang verblijf op het water.

Om de vele geïnteresseerden de kans te geven deze schepen te bezichtigen heeft Vedette Jachtbouw - met inachtneming van de Corona-regels - de Vedette Botenshow georganiseerd. Op zaterdag 12 en op zondag 13 september worden de deuren van de werf opengezet. Een goed moment om de diverse types en mogelijkheden van de Vedette schepen te bekijken.

Wat kunt u van de Vedette Botenshow verwachten?

Diverse Vedette eigenaren hebben toegestemd om hun schip open te stellen voor bezoekers. Aan de kade bij Vedette Jachtbouw liggen:

Vedette 8.30 Cabin, Vedette 10.30 Cabin, Vedette 9.30 cabin Comfort Line, Vedette 10.30 cabin Comfort Line, Vedette 12.30 cabin Comfort Line (2x), Vedette Trust 33, Vedette 10.30 Salon, Vedette Traveller 12.30, Vedette Steilsteven sloep en de Vedette Cantia 31 Launch.

Ook zullen verschillende bedrijven en toeleveranciers zich op de Vedette Botenshow presenteren. Een kleine greep van de deelnemende bedrijven: NPS (Nanni motoren), Van der Wansem (Volvo motoren), Raymarine, Zeilmakerij Aalsmeer, Vyva Fabrics, Vetus, Webasto, Varion Jachtverhuur. Een uitgelezen kans om u persoonlijk te laten informeren door de Vedette medewerkers en door de diverse bedrijven.

Omwille van de Corona perikelen heeft de werf gezorgd voor een spreiding van het aantal bezoekers op beide dagen. Er kan nog worden ingeschreven voor de ochtenden (09:00 – 12:00). Mocht u de Botenshow willen bezoeken, dan kunt u zich via info@vedette.nu aanmelden en het dagdeel van uw keuze vermelden. Onder de bezoekers wordt een overnachting in een Dobberhuisje in de Nieuwkoopse plassen verloot, een unieke belevenis midden in het prachtige natuurgebied van Nieuwkoop.

Corona-maatregelen: Bij  elk schip staat een Vedette medewerker, die u te woord kan staan. Er worden op het schip steeds mensen toegelaten, die bij elkaar horen. Pas daarna kunnen de volgende geïnteresseerden aan boord. Wij zullen er alles aan doen dat u uw handen kunt ontsmetten. Ook de toiletruimtes worden continu gereinigd. De 1,5 meter afstand zal door een ieder moeten worden gerespecteerd, echter hier kan de werf geen verantwoordelijkheid voor nemen.

IMG_0074 IMG_0074
Flyer bootshow Flyer bootshow
P1011100 P1011100