COOPER 680 GEKOZEN TOT HISWA PUBLIEKSLIEVELING

Tijdens online verkiezing

LELYSTAD- De Cooper 680 heeft de meeste stemmen gekregen van het watersportpubliek dat via de virtuele boatshow van de Hiswa te water een favoriet kon kiezen. Tot vrijdagmiddag kon er gestemd worden. De Cooper kreeg ruim 600 stemmen. Volgens de organisatie brachten duizenden watersporters een stem uit. 

De Cooper 680 is het nieuwste model van Cooperyacht. De luxe polyester sloep van ruim zeven meter is uitgerust met een open spiegel, die het aan boord stappen nog gemakkelijker maakt. Achterop de boot bevindt zich een comfortabel tweezijdig bankje voor de bestuurder en zijn of haar passagiers.

De prijsuitreiking vindt plaats op zondag 6 september om 17.00 uur; het tijdstip waarop de fysieke HISWA te water anders haar deuren zou sluiten. Vanwege de corona-uitbraak gaat de bekende watersportbeurs dit jaar niet door.

Top 5

De Cooper was niet de enige boot die veel stemmen in de wacht wist te slepen. Het was dan ook spannend welke boot bekroond zou worden als de Publiekslieveling voor 2020. In de top 5 zijn geëindigd:

1. Cooper 680
2. Day.M8 Daysailer
3. Venegy 37
4. Capelli Tempest 1000 Open
5. Antaris X

De HISWA te water Virtual Boats Show (http://www.hiswatewater.nl) staat nog tot 1 oktober 2020 online. 

5mbjwuUw 5mbjwuUw