EVERT STEL WINT OEUVRE PRIJS BOOT VAN HET JAAR (+ video)

Ontwerper van No-Limits en mede-oprichter Stichting Vaarwens

MONNICKENDAM- Evert Stel, ontwerper van No-Limits en met partner Inge de Graaf oprichter van de Stichting Vaarwens, is winnaar van de Boot van het jaar Oeuvre prijs 2020. Aan boord van zijn eigen schip, de Meander V, werd Evert dinsdagochtend verrast met de ereprijs.

Klik hier voor video Evert Stel (https://www.youtube.com/watch?v=0Nf1oVM5ns4)

De Oeuvre-prijs is bedoeld voor iemand die zich langere tijd op bijzondere wijze voor de   Nederlandse watersport (Jachtbouw, productontwikkeling, infrastructuur, media, havens of overheid) verdienstelijk heeft gemaakt.

Evert Stel heeft met No-Limits een schepenlijn  gemaakt die uitblinkt in vaareigenschappen, zeewaardigheid en aandrijving. De ontwerpen kenmerken zich door de grote Tubes rondom. Zijn ontwerpen varen over de hele wereld. 

Daarnaast is Evert met zijn partner initiatiefnemer en de stuwende kracht achter de Stichting Vaarwens. Deze stichting verzorgt al ruim 10 jaar vaardagen voor mensen in de laatste levensfase. Dit gebeurde tot vorig jaar met de Meander V. Inmiddels heeft de Stichting een eigen Vaarwens schip. Uiteraard mede ontworpen door Evert. Een uniek schip met grote functionaliteit waardoor de gasten van Vaarwens een onvergetelijke dag kunnen ervaren.

De prijs werd uitgereikt door Alex Hoeve van de organisatie van de Hiswa te water in aanwezigheid van de juryleden Epco Ongering (Boten te koop) en Eric van Staten (Watersport-TV).

In de jury van de Boot van het jaar verkiezing zitten vertegenwoordigers van de watersportmedia.

Donderdag a.s. gaat op Watersport-TV de eerste aflevering van ’Holland Vaart’ online. Presentatrice Shannon van Beek bezoekt hiervoor Monnickendam en gaat onder meer langs bij Inge en Evert.

 

Meer informatie over Stichting Vaarwens is te vinden op www.stichtingvaarwens.nl (http://www.stichtingvaarwens.nl)
Meer informatie over de Boot van het Jaar verkiezing is te lezen op www.hiswatewater.nl/boot-van-het-jaar (http://www.hiswatewater.nl/boot-van-het-jaar)

 

 

Evert Stel prijs Evert Stel prijs