IN EEN HOUSEBOAT VOEL JE THUIS OP HET WATER

SNEEK- We kunnen ons voorstellen dat je na het zien van onze serie ’Holland Vaart’ zin hebt om nog enkele dagen op het water te verblijven, maar dan wel met het comfort van thuis. Aan boord van een luxe en comfortabele varende houseboat bijvoorbeeld. 

Yachtcharter Sneek heeft onlangs de vloot uitgebreid met een zelf ontworpen Houseboat. Tijdens de opnames van ’Holland Vaart’ in Earnewald heeft onze crew er enkele dagen mogen verblijven. 

De HouseBoat is praktisch, zeer comfortabel en biedt ruimte aan 6 personen. De woonruimte is voorzien van een moderne keuken en biedt tevens toegang tot het ‘terras aan het water’.

Door het vele glas rondom kunt u volop genieten van de natuur en de schoonheid om u heen. Met de HouseBoat kun je gerust een week aan boord verblijven zonder een haven te bezoeken. De boot is volledig autonoom en dat maakt dat er echt even uit bent. Desgewenst mét een bijbootje, sloep en/of supboards voor extra vakantieplezier.

U mag de boot zelf varen, hiervoor is wel vaarervaring vereist. Voor de HouseBoat heeft u echter geen vaarbewijs nodig. Ziet je het niet zitten om zelf te varen dan biedt de verhuurder kosteloos een vaarservice aan. 

Bekijk de mogelijkheden en klik op Houseboat (https://www.yachtchartersneek.nl/houseboat/).

Houseboat Houseboat