SUCCESVOL DUTCH YACHTING WEEKEND

Ruim 1000 bezoekers op werf Contest in Medemblik

MEDEMBLIK- Meer dan 1000 bezoekers hebben het Dutch Yachting Weekend bezocht dat afgelopen weekeinde werd gehouden op de werf van Contest Yachts in Medemblik. Het idee voor dit evenement ontstond als reactie op de afgelasting van diverse watersportbeurzen waaronder de Hiswa te water en Cannes.

Aan de kade in Medemblik lagen schepen van Contest Yachts, Saffier Yachts, Jachtwerf Heeg, Qnautic en AdmiralsTender. Binnen in de hal kon men informatie inwinnen bij toeleveranciers van o.a. zeil- mast en dekbeslag, navigatie apparatuur, interieur aankleding, generatoren, elektronica etc. Naast de presentatie van bootuitrusting, accessoires en diensten waren er diverse lezingen. 

Contest Yachts, die de nieuwe 55CS en 59CS presenteerden, zei over het evenement: “De realisatie van de eerste editie van het Dutch Yachting Weekend is succesvol te noemen. De samenwerking met de collega’s uit de branche is fantastisch geweest. Daarnaast was het goed om bekende klanten te begroeten, en zakelijk interessant om nieuwe potentiële klanten te ontmoeten! ”

Of het Dutch Yachting Weekend een vervolg krijgt, is niet bekend. 
 

DYW - foto 1 DYW - foto 1
DYW-065ZW DYW-065ZW
DYW-130 DYW-130
DYW-131 DYW-131