MONTE CARLO YACHTS EERSTE JACHTBOUWER DIE RAYMARINE DOCKSENSE ALERT AANBIEDT

ARLINGTON, VS – FLIR Systems, Inc. heeft vandaag bekendgemaakt dat hun merk Raymarine samenwerkt met Monte Carlo Yachts zodat zij als eerste Raymarine DockSense® Alert als fabrieksoptie kunnen aanbieden op hun nieuwe jacht, de Monte Carlo MCY 76 Skylounge.

DockSense Alert voorziet de MCY 76 Skylounge van de eerste oplossing voor intelligente objectherkenning en bewegingsdetectie-ondersteund aanleggen binnen de watersportindustrie, zodat schippers optimaal kunnen manoeuvreren door smalle vaarwegen en vol vertrouwen kunnen aanleggen.

Op verzoek van de opdrachtgever werkte Raymarine nauw samen met de ontwerpers van Monte Carlo Yachts aan een DockSense Alert-oplossing met vijf camera’s die de schipper van de MCY 76 Skylounge voorziet van een ongekend omgevingsbewustzijn. DockSense Alert is volledig geïntegreerd in het Raymarine Axiom XL-systeem van de MCY 76 Skylounge en verbetert het perspectief van de schipper bij het aanleggen en het algehele zicht rond het jacht. Ook geeft DockSense Alert slimme geluidssignalen en visuele meldingen af om de schipper te informeren als een object zich dicht bij het jacht bevindt, waardoor het aanleggen aanzienlijk vereenvoudigd wordt.

”Wij doen er alles aan om het varen voor iedereen aan boord veiliger en plezieriger te maken”, vertelt Gregoire Outters, General Manager van FLIR Systems Raymarine. ”De DockSense Alert-aanmeeroplossing is een innovatie binnen de jachtbouw en we vinden het fantastisch om samen te werken met Monte Carlo Yachts en jachtbouwers van wereldformaat en de grenzen van jachtdesign en -technologie steeds opnieuw te verleggen.”

Voor meer informatie: DOCKSENCE Alert (https://www.raymarine.eu/assisted-docking/)

MonteCarloSkylounge76withDockSense (1) MonteCarloSkylounge76withDockSense (1)