MARTIJN HEERE (SLOEPNED) AAN BOORD BIJ WATERSPORT-TV

Vlogs wekelijks uitgezonden via site en social media

BALK- Martijn Heere van Sloepned Watersport in Balk, bekend van zijn vlogs op Youtube, is nu ook te zien op Watersport-TV. Wekelijks maakt Martijn filmpjes waarin hij de meest uiteenlopende onderwerpen op een laagdrempelige manier behandelt. Van accessoires, onderhoud tot vaartips.

Bekijk video en klik op WINTERKLAAR MAKEN (https://www.youtube.com/watch?v=81DWMXbqpLk).

Martijn deelt met veel plezier zijn kennis met een snel groeiende groep watersporters die zijn vlogs via zijn Youtube kanaal kunnen bekijken. ‘’Door de filmpjes ook via Watersport-TV uit te zenden, kunnen nog meer watersportliefhebbers mijn vlogs zien en er hopelijk iets van opsteken,’’ aldus Martijn die op zijn Youtube-kanaal op dit moment  bijna 10.000 volgers heeft.

Dat de informatieve filmpjes worden gewaardeerd, blijkt niet alleen uit het groeiende aantal volgers, maar ook uit de vele positieve reacties die Martijn online ontvangt. Inmiddels is hij uitgegroeid tot de vraagbaak voor booteigenaren en watersportliefhebbers. Op alle vragen probeert Martijn door middel van zijn filmpjes maar ook via een live ‘spreekuur’ antwoord te geven.

Vanuit de watersportbranche is er veel waardering voor deze watersport vlogger. Zo werd Martijn onlangs door de jury van de Boot van het jaar verkiezing in het zonnetje gezet, omdat hij bijdraagt aan het vaarplezier van velen.

‘’De video’s van Martijn zijn niet alleen leuk om te bekijken, maar ook bijzonder leerzaam. Je steekt of je nu een nieuwe watersporter bent of een ervaren rot, er altijd iets van op. De vlogs van Martijn zijn een mooie aanvulling op de series die wij zelf maken,’’ aldus Eric van Staten, hoofdredacteur van Watersport-TV die blij is met de samenwerking met Sloepned.

Alle video’s van Martijn zullen te bekijken zijn via www.watersport-tv.nl en onze social media kanalen.

Martijn 3 Martijn 3