NIEUWE BELGISCHE BOATSHOW IN BRUSSEL

Eerste editie in oktober 2021

BRUSSEL- De nautische wereld krijgt een nieuwe beurs, ontstaan uit de exclusieve alliantie tussen Nautibel, de Federatie voor Belgische Watersport- en Pleziervaartbedrijven en Organisaties en beursorganisator FISA. Vanaf 2021 wordt Brussels Expo de nieuwe thuishaven voor dit jaarlijkse event rond watersport-, waterrecreatie en watertoerisme.

De Brussels Boat Show, de nieuwe beurs opgericht door FISA en Nautibel, wordt georganiseerd in Brussels Expo. De eerste editie vindt plaats in oktober 2021. De Brussels Boat Show maakt deel uit van een evenementenkalender, ontworpen door FISA, in exclusieve samenwerking met Nautibel, de Vlaamse Yachthaven Nieuwpoort en de Belgische watersportfederaties.  Bovenaan deze agenda: de allereerste Virtuele Boat Show in februari 2021.  En in maart 2022 verzamelen de hele sector en alle watersportliefhebbers zich voor een in-water event, de Nieuwpoort International Boat Show, in de Vlaamse Yachthaven van Nieuwpoort. Met deze mooi gevulde agenda en veelbelovende evenementen garanderen de organisatoren het hele jaar door nationale én internationale zichtbaarheid voor de nautische sector.

“We zijn zeer blij dat de hele sector achter ons staat en ons steunt om samen de boot- en watersportbeurzen in België nieuw leven in te blazen”, klinkt het bij Frédéric François, CEO bij FISA. “En uiteraard zijn we als beursorganisatie ook verheugd dat onze bestaande portfolio lifestylebeurzen uitgebreid wordt met deze mooie titels”.

Boat Show gaat virtueel

Gezien de huidige omstandigheden zou het te riskant zijn een fysieke Brussels Boat Show te organiseren. Om de watersportliefhebbers niet op hun honger te laten zitten en te beantwoorden aan zowel hun nood aan informatie als hun zoektocht naar beleving, vindt de allereerste Virtuele Boat Show plaats begin februari 2021. Voor deze virtuele editie van de beurs werkt de organisatie samen met Fairtual Technologies BV. Als technologieleverancier zorgen zij voor een optimale interactie tussen de bezoekers en exposanten.

 

Besto (2) Besto (2)