KLEINSCHALIGE WATERSPORT VAKBEURS UITGESTELD

Non-profit initiatief om kennisoverdracht te stimuleren

GORINCHEM-  De Vakbeurs Watersport in de Evenementenhal Gorinchem is uitgesteld naar maandag 6, dinsdag 7 en woensdag 8 december. Oorspronkelijk was de beurs gepland van maandag 1 tot en met woensdag 3 maart. Vanwege de coronasituatie is besloten het B2B-evenement uit te stellen.

Harrold van Asselt (RayMarine Benelux) en Dennis de Bruijn (On Deck) zijn de initiatiefnemers  van deze kleinschalige vakbeurs voor toeleveranciers in de watersport. Het duo besloot de handen ineen te slaan omdat ze merkten dat er door het wegvallen van onder meer de internationale vakbeurs METS, een groot gemis was, zowel bij exposanten als bezoekers van (vak)beurzen. “Je kunt wel virtueel een beurs bezoeken, maar dat haalt het niet bij het directe contact dat je met elkaar hebt op de beursvloer”, aldus Van Asselt in een interview met Jachtbouw Nederland. “We willen ook nadrukkelijk geen concurrent zijn van bestaande beurzen. Dit is een kleinschalige vakbeurs zonder verdienmodel, een initiatief uit de branche, specifiek gericht op de Nederlandse toeleveranciers, die hun nieuwste producten aan de jachtbouwers en watersportbedrijven kunnen laten zien.”

Behoefte
De Bruijn: “Toen we de eerste potentiële deelnemers benaderden, bleek uit de enthousiaste reacties al direct dat er een enorme behoefte is aan een beurs. Omdat we op non-profit basis opereren is de drempel voor deelname zeer laag. Het moet voor iedereen haalbaar zijn om deel te nemen.”

 

Bron en foto: Jachtbouw Nederland

 

 

Evenementenhal-Harrold-Dennis-696x385 Evenementenhal-Harrold-Dennis-696x385