VLOGGER KEES VERKOOPT HUIS EN KOOPT MOTORBOOT

Spaanse adoptiehond Chiko gaat voor het eerst varen

DORDRECHT- Afgelopen week kon je al lezen dat Kees Aantjes uit Dordrecht samen met zijn Spaanse adoptiehond Chiko de crew van Watersport-TV komt versterken. Via de eerste vlog op ons kanaal kun je kennismaken met het onafscheidelijke duo.

Bekijk vlog en klik op KEES en CHIKO (https://www.youtube.com/watch?v=tiFOtwd4pUc&feature=emb_logo)

Kees, in de dagelijks leven cameraman voor diverse televisieprogramma’s, besloot een paar weken geleden na een zeilvakantie in Griekenland het roer letterlijk om te gooien. Hij verkocht zijn huis en kocht een motorboot. Op dit stalen schip wil hij straks met zijn viervoeter gaan wonen en allerlei vaaravonturen gaan beleven. 

Door corona heeft hij minder werk en alle tijd om vlogs te gaan maken. En dat is Kees ook zeker van plan. In zijn eerste vlog die op Watersport-TV wordt uitgezonden stelt Kees zichzelf voor en uiteraard zijn hondje. Hij vertelt wat hem drijft om het roer om te gooien en waarom het wat zijn schip betreft, liefde op het eerste gezicht was. Ook maakt de kijker kennis met zijn vader, een enthousiast watersporter.  Samen maken ze een vaartocht om Chiko te laten wennen aan het leven aan boord.

Op korte termijn hoopt Kees zijn nieuwe boot op te halen in België en naar zijn thuishaven in Dordrecht te varen. 

Spannend

’’Ik vind het heel spannend allemaal want het leven op een boot is natuurlijk heel anders dan in een huis. Het schip moet nog technisch gekeurd worden en dat laat ik ook zien in mijn vlogs. Maar ook ga je leuke bestemmingen zien in Nederland waar we heen gaan varen. Maar voor het zover is, is er nog werk aan de winkel want het interieur van het schip kan wel wat liefde gebruiken en er zit ook geen goed verwarmingssysteem in. Ook veel verouderde apparatuur. Ik wil gaan kijken wat de mogelijkheden zijn om dit up-to-date te krijgen.’’

’’We denken dat Kees een leuke, spontane aanwinst is voor ons online watersportkanaal,’’ aldus Eric van Staten van Watersport-TV online. ’’Hij is een professionele cameraman die al bijzondere vlogs maakte van zijn reizen met zijn omgebouwde brandweerwagen en met zijn motorboot heeft hij ook grote plannen. Wij kijken er naar uit.’’

 

5 5
unnamed unnamed