VENERA BERIJDT DE NOORDZEE GOLVEN

Explorer- jacht ontworpen door Guido de Groot

Fraaie beelden van de proefvaarten van de Van der Valk ’Venera’. Dit 28 meter lange Explorer-jacht met Raised Pilothouse voer opvallend stabiel met 21 knopen door of misschien beter gezegd over de golven van de Noordzee.

Bekijk de VENERA (https://vimeo.com/477571120)
Dit jacht uit de volledig aluminium Explorer-lijn, ontworpen door Guido de Groot, is in elke centimeter een langeafstandsmotorjacht van de volgende generatie. Ze combineert moeiteloos klassieke en tijdloze lijnen in een gedurfd profiel dat Venera’s kenmerkende, snelle verplaatsingsromp accentueert. Besteld door een terugkerende klant, bevat het jacht een uitgebreid scala aan maatwerkopties, waaronder een uniek interieur.

Met een uitzonderlijk volume voor een jacht van 28 meter, bevinden alle luxe woonruimtes zich op hetzelfde niveau. Een directe ingang vanuit de salon naar de strandclub opent een wereld van plezier in de buitenlucht, evenals toegang tot een grote sauna met twee koele ramen die bijpassend uitzicht bieden. De interieurstijl heeft een industriële smaak met zichtbare structurele componenten, robuuste designelementen en een kleurenschema dat overvloeit van de buitenkant.

2_images_28m_Explorer-1920x610 2_images_28m_Explorer-1920x610