SPANNENDE WEEK VOOR VLOGGER KEES

Zijn nieuwe droomschip in de takels voor keuring

DORDRECHT- In een vlaag van liefde op het eerste gezicht besloot Kees Aantjes onlangs een motorschip te kopen. Om er zeker van te zijn dat hij geen ’boot in de zak’ heeft gekocht, liet hij deze week een technische keuring doen. En dat was nog best spannend. In een nieuwe vlog die zondag a.s. online gaat op Watersport-TV kun je zien hoe de keuring is verlopen.

Kees verkocht een paar weken geleden zijn huis en hoopt begin januari samen met zijn Spaanse adoptiehond Chiko, zijn motorschip als varende woning te betrekken. De kijkers van Watersport-TV kunnen zijn nieuwe leven en avonturen volgen via zijn vlogs die snel aan populariteit winnen. Zijn laatste vlog (https://www.youtube.com/watch?v=cM3D_7C4fnw&feature=emb_logo) met een rondleiding aan boord van zijn nieuwe schip, is in een paar dagen tijd al ruim 22.000 keer bekeken.

Kees, die in het dagelijks leven cameraman is, groeit snel uit tot een bekende watersport-vlogger. Tot zijn eigen verbazing, herkennen andere watersporters hem al op straat. ’’Ze spreken mij aan en zijn enthousiast over mijn filmpjes. Dat is ontzettend leuk.’’

Vanaf komende zondag kun je op Watersport-TV de derde vlog van Kees bekijken.

 

unnamed (13) unnamed (13)
unnamed (9) unnamed (9)
unnamed (10) unnamed (10)
unnamed (11) unnamed (11)
unnamed (12) unnamed (12)