TALAMEX LANCEERT NIEUWE RANGE SUPBOARDEN

Voor zowel beginners als ervaren suppers

HEERENVEEN- Suppen is populair. Het is niet voor niets dat Talamex de complete range heeft vernieuwd met boards voor zowel de beginnende-als de gevorderde supper. Bob van de Laar, sales manager van Lankhorst Taselaar, laat in het pittoreske Sloten de drie boards zien en legt de verschillen uit. De boards zijn vanaf 2021 bij de verschillende watersportspeciaalzaken verkrijgbaar.

Bekijk de video en klik HIER! (https://www.youtube.com/watch?v=sn3BLvIyBwM)

De Compass is 15 centimeter dik en heeft een draaggewicht van ca. 100kg maximaal. Het board is extra stijf doordat deze gemaakt is van dubbel laagdoek. Deze SUP gaat incl. BTW 519,00 euro kosten

Dan de Talamex 10.6 Original. Ook deze SUP is volledig vernieuwd. Nu is deze 15cm dik geworden met een maximaal draaggewicht van 100kg. Deze SUP bestaat uit dropstitch PVC en ligt mooi stijf in het water. Ook deze SUP is standaard uitgerust met: verstelbare peddel, rugtas, hogedruk handpomp met manometer, enkelband met leash, afneembare vin en reparatieset.

Adviesprijs 380,00 euro.

De derde SUP is de 7.6 Wave. Een speciale SUP voor kinderen tot 60kg. Deze SUP is voor en door kinderen ontworpen. Met een leuk kleurrijk ontwerp zal dit zeker een blikvanger zijn. Ook deze SUP wordt standaard voorzien van: verstelbare peddel, rugtas, hogedruk handpomp met manometer, enkelband met leash, afneembare vin en reparatieset.

De verkoopadviesprijs van deze SUP is 360,00 euro. 

 

Suppen Talamex.jpg 2 Suppen Talamex.jpg 2
Suppen Talamex.jpg 4 Suppen Talamex.jpg 4
Suppen Talamex.jpg 5 Suppen Talamex.jpg 5
Suppen Talamex.jpg 6 Suppen Talamex.jpg 6
Suppen Talamex.jpg 3 Suppen Talamex.jpg 3