BOOTTEST RIVIERA 4800 SPORT YACHT SERIES II (+video)

Een schip om van te dromen

ROERMOND- Watersport-TV maakte in Roermond een proefvaart met de Riviera 4800 Sport Yacht Series II, één van de meest luxueuze kwaliteitsjachten in haar klasse.

Het Australische Riviera bestaat sinds 1980 en bouwt op dit moment ongeveer 20 modellen jachten in verschillende modelreeksen. Door de jaren heen heeft Riviera door haar brede, diverse aanbod een wereldwijd publiek weten aan te spreken. Tot in 2019 het merk bij Bestboats onder de aandacht kwam, waarna kort daarna het dealership bezegeld werd.

Genot

Deze Riviera is gebouwd voor ultiem genot gedurende lange zomerdagen. Aan alle details is gedacht; de praktische indeling met een ruim lounge achterdek (van 7,5 vierkante meter). Voor ultieme ontspanning is er een groot zonne-ligbed en een high-end muziekinstallatie aanwezig. Een van de USP’s van de Riviera Sports Yachts is de elektrisch te openen tendergarage en een hydraulisch afzinkbaar zwemplateau met een hefvermogen van 250 KG. Hierdoor is het mogelijk om naast de tender in de garage eventueel een tweede boot of jetski aan boord mee te nemen. Ruimte en details Ook binnen staat, naast het leven op het buitendek, ruimtelijkheid voorop. Dit jacht heeft een grote schuifdeur en een groot te openen raam welke de salon en het achterdek automatisch samensmelt tot één grote ruimte. De grote aanwezige raampartijen creëren goed zicht tijdens het varen. Voor wanneer de avond valt, zijn voor al deze ramen passende raamblinds aanwezig en valt dit jacht buitenom op door de chique dekverlichting.

 

Video productie: WATERSPORT-TV online (https://www.watersport-tv.nl/)

Aanvullende beelden Best Boats/ Yachtmedia (https://www.youtube.com/watch?v=jA4Tazo_9YI&t=14s)

 

 

Boottest Riviera 4800 Best Boats Boottest Riviera 4800 Best Boats