YACHTGRABBER...HOUVAST AAN ROMP

Je ligt voor anker met lekker warm zomerweer en zoekt verkoeling in het water. Dat is een mooie gelegenheid om de waterlijn van je boot schoon te maken. Helaas is dit al zwemmend bijna onmogelijk want zodra je kracht zet op de borstel, duw je jezelf van de romp af. Wij hebben de oplossing!

De YachtGrabber is een forse, sterke zuignap, voorzien van een royaal handvat die je op de boot plakt. Met de YachtGrabber heb je altijd houvast tijdens het schrobben van je boot vanuit het water of vanaf een bijboot.

Het gebruik is heel makkelijk: plaats de YachtGrabber op de huid van je boot en hij zuigt zich meteen vast. Met één hand aan het handvat kun je nu met de andere hand stevig schrobben. Om de YachtGrabber los te halen druk je met één vinger op de rode knop. Je kunt de zuignap vervolgens verplaatsen om het volgende stukje romp te schrobben.

Je kunt de YachtGrabber met één hand bedienen. De YachtGrabber blijft drijven dus als hij uit je hand glipt, ben je hem niet kwijt. De YachtGrabber werkt op alle gladde oppervlakken en is simpel met één hand te plaatsen en weer los te maken. De YachtGrabber blijft drijven en heeft een zeer hoge zuigkracht door de grote nap van hoogwaardig, soepel vinyl.

Voor meer informatie, klik op Dekker Watersport (https://www.dekkerwatersport.nl/p/yachtgrabber/193965/?mc_cid=587acd3594&mc_eid=fd8c469bad)

product_25558large product_25558large
product_193976normal product_193976normal