NAUTISCHE PICKNICK/ KOELTAS

Het Spaanse Marine Business is wereldwijd geliefd dankzij de grote collectie praktische en stijlvolle producten voor aan boord of op de camping. Dit nautische lifestylemerk brengt een nieuw en innovatief product op de markt: een koeltas inclusief compleet uitgeruste picknicktas en serviesset.

De Marine Business koeltas bestaat uit twee losse tassen, een koeltas en een picknicktas, die aan elkaar geritst kunnen worden tot één geheel. Elke tas is voorzien van twee hengsels en een schouderband, zodat ze ook afzonderlijk van elkaar gedragen kunnen worden. De picknicktas is compleet uitgerust met het nieuwe Sea Lovers servies. Er zijn twee varianten leverbaar:4-persoons serviesset & 35 liter koeltas en een 6-persoons serviesset & 45 liter koeltas.

De koeltastrolley is ideaal voor booteigenaren. De trolley rol je namelijk eenvoudig van en naar je boot. Dankzij de brede wielen, rijdt de trolley soepel over de steigers en de twee pootjes aan de voorkant voorkomen dat de (zware) trolley om kan vallen. Maar ook als u een middagje met de sloep gaat varen of wilt picknicken op het strand, is de koeltas van Marine Business ideaal. De ritsen zijn waterdicht en de stof is UV-resistant. Etenswaren en drinken blijven tot wel 24 uur gekoeld in de koeltas.

Voor meer informatie, klik op PICKNICKTAS (https://www.bol.com/nl/p/marine-business-35-liter-koeltas-4-persoons-serviesset/9200000130887246/)

550x731 550x731
550x412 550x412