MONICA DE VAST NIEUWE DIRECTEUR DELTA MARINA

KORTGENE- Monica de Vast (47) is de nieuwe directeur van de Delta Marina in Kortgene gelegen aan het Veerse Meer. Ze volgt Ad Geelhoed op, die ruim 43 jaar werkzaam was op  de haven en onlangs koos voor vervroegd pensioen.

Na het afronden van haar opleiding Vrijetijdskunde vervulde Monica diverse functies bij jachthaven gerelateerde bedrijven. Voordat zij de overstap maakte naar Delta Marina was zij in dienst van de branchevereniging Hiswa-Recron. Daarvoor was ze directeur van Jachthaven Andijk.

Monica over haar aanstelling: “Ik heb Delta Marina leren kennen als een heerlijk Zeeuwse gastvrije jachthaven met unieke dienstverlening. Het is een jachthaven waar je niet alleen je boot afmeert, maar ook geniet van de locatie dichtbij het levendige stadje Kortgene en de Zandkreeksluis als verbinding naar de Oosterschelde, de bedrijfsgeschiedenis, de faciliteiten op de jachthaven booteigenaren te kunnen ontzorgen, een heerlijke keuken met een fantastisch panorama uitzicht over het Veerse Meer. Het is bovendien een jachthaven met volop kansen en mogelijkheden. We zijn reeds een verrassende plek voor gasten van jong tot oud, en na de coronacrisis misschien nog wel meer. Aan ons de uitdaging om onze gast de hoogst mogelijke kwaliteit in contact, gastvrijheid en aanbod van diensten en producten te bieden. Een heerlijke uitdaging!”.

Scarlett Kwekkeboom-Janse, lid als Raad van Commissarissen over de benoeming: “Met Monica halen we een ervaren, vakkundige en gepassioneerde directeur in huis. We verwachten met haar het hoge serviceniveau, de persoonlijke sfeer en gastvrijheid van Delta Marina te continueren én op een innovatieve manier verder uit te bouwen.”

Monica volgt Ad Geelhoed op, Ad is ruim 43 jaar verbonden geweest aan Delta Marina. Ooit begonnen op de administratie en uiteindelijk zijn carrière afgesloten als directeur. Nu gaat Ad, samen met zijn vrouw Paola, genieten van zijn vervroegd pensioen.

20070826-VK2C1283 20070826-VK2C1283
monica monica