WEBINAR...Klussen aan je (wedstrijd) zeilboot met Fred Schaaf

Watersport-TV biedt podium

Over de meest uiteenlopende onderwerpen worden momenteel webinars gehouden. Vaak zijn de online bijeenkomst in besloten kring en voor een klein gezelschap. Terwijl de gesprekthema’s wellicht interessant zijn voor een veel bredere groep.

Watersport-TV biedt daarom een podium voor de webinars van watersport gerelateerde bedrijven, verenigingen, organisaties etc. Heb je een interessante webinar georganiseerd, wil je die live of als samenvatting delen met de kijkers van Watersport-TV? Neem dan contact op.

Het eerste WATERSPORT TV WEBINAR (https://www.youtube.com/watch?v=lA39BrUJb7Q) heeft als thema ’Klussen aan een (wedstrijd)zeilboot’. Valken- en FD-zeiler Fred Schaaf laat allerlei praktische toepassingen zien qua beslag op zijn boot. Hij gaat uitgebreid in op de materiaalkeuze, montage etc. Hoe richt je boot in? Leerzaam voor iedere zeiler die aan zijn boot klust. Heb je naar aanleiding van dit webinar een vraag aan Fred Schaaf: mail naar info@watersport-tv.nl (mailto:info@watersport-tv.nl).

 

Naar webinar...klik HIER! (https://www.youtube.com/watch?v=lA39BrUJb7Q).

WATERSPORT WEBINARS leader.jpg 3 WATERSPORT WEBINARS leader.jpg 3
WATERSPORT WEBINARS leader.jpg 7 WATERSPORT WEBINARS leader.jpg 7
WATERSPORT WEBINARS leader.jpg 8 WATERSPORT WEBINARS leader.jpg 8