HOE VERLOOPT HET VERDER MET MAIDENTRIP?

Vlogger Kees Aantjes met nieuw motorschip van Tholen naar Dordrecht

THOLEN- Amper onderweg en al muurvast naast de vaargeul voor de haven van Tholen. Hiermee eindigde de eerste vlog over de maidentrip van Kees Aantjes met zijn nieuwe motorboot. Hoe de rest van de vaartrip naar de thuishaven verliep, kun je zien in een nieuwe vlog op Watersport-TV.

Direct naar de vlog: klik HIER! (https://www.youtube.com/watch?v=UoLN4NCzbC4)

”Ik wilde even oefenen met manoeuvreren, maar kwam net buiten de boeien. Na een tijdje konden we het schip gelukkig los krijgen en onze trip voortzetten,’’ aldus schipper Kees voor wie de Volkeraksluis het volgende spannende moment was.

’’We kwamen achter een vrachtschip te liggen en dat  zorgde voor flink wat schroefwater. Gelukkig lagen we goed vast en verliep dat gesmeerd. Vervolgens kwamen we aan in de haven van het vestingstadje Willemstad dat nu volledig uitgestorven was. Merijn ging van boord en heb samen met ChiKo de eerste nacht doorgebracht op het schip. Dat was even wennen dus en het slapen ging wat onrustig. De volgende dag is mijn vader aan boord gekomen en hebben we de boot naar de thuishaven in de ’Nieuwe Haven’ van Dordrecht gebracht. Ik lig daar in een mooie box bij de Koninklijke Dordtse roei en zeilvereniging. Een prachtige plek in de binnenstad van Dordrecht. De komende tijd zal ik verblijven aan boord en ga ik wat verbouwen aan het schip en dat zal ik ook gaan vastleggen voor de vlogs.’’

 

unnamed.jpg 3 unnamed.jpg 3
unnamed.jpg 4 unnamed.jpg 4