BOOT DUSSELDORF 2021 GAAT NIET DOOR!

Watersport-TV biedt exposanten voor primeurs een online podium

DUSSELDORF- Het lag in de lijn der verwachting, maar Boot Düsseldorf 2021 gaat  vanwege de aanhoudende Covid pandemie niet door. Eerder besloot de organisatie de internationale watersportbeurs te verplaatsen van januari naar half april.

Zojuist is bekend gemaakt dat de beurs ook dan niet kan doorgaan. De eerst volgende beurs is nu gepland van 22 tot en met 30 januari 2022.

Watersport-TV biedt exposanten die normaliter hun (wereld)primeurs op Boot Düsseldorf 2021 zouden presenteren, de mogelijkheid dit nu te doen op de Holland Boat Show (https://www.watersport-tv.nl/tp-31400-2/holland%20boat%20show), onze online watersportbeurs. Veilig, corona-proef en 24/7 te bezoeken.

 ’’We betreuren het dat Boot Düsseldorf 2021 niet doorgaat. We hadden graag weer verslag gedaan vanaf de beursvloer. Met de lockdown en de showrooms van de botenbedrijven op slot, merken we dat veel watersporters, uit binnen-en buitenland, Watersport-TV bezoeken om zich te laten inspireren en informeren,’’ aldus Eric van Staten. ’’We stellen exposanten graag in de gelegenheid om hun primeurs via de Holland Boat Show (https://www.watersport-tv.nl/tp-31400-2/holland%20boat%20show) wereldkundig te maken. Hoe? Door even contact met ons op te nemen of door een bericht met foto’s van de beursprimeur(s) te mailen naar info@watersport-tv.nl (mailto:info@watersport-tv.nl).’’

Met een persverklaring maakte Wolfram N. Diener, CEO van Messe Düsseldorf, donderdagmiddag bekend dat de beurs in 2021 niet doorgaat. “Door de aanhoudend hoge besmettingsgraad en het feit dat het einde van de lockdown voorlopig niet te voorzien is, lijkt een hervatting van de beursactiviteiten eind april niet realistisch. In overleg met onze partners hebben we gezamenlijk besloten om boot 2021 vroegtijdig af te gelasten. Onze prioriteit is de gezondheid en de planningszekerheid van onze exposanten, bezoekers en dienstverleners. Alle activiteiten zullen nu gericht zijn op de succesvolle organisatie van boot 2022.”

Lees ook het artikel met reacties exposanten nadat in december werd besloten om de beurs naar april 2021 te verplaatsen. Klik HIER! (https://www.watersport-tv.nl/nw-31400-7-3828205/nieuws/boot_dusseldorf_uitgesteld_naar_half_april.html).

De maritieme beurs Nor-Shipping die om het jaar wordt gehouden in Oslo is verplaatst van de eerste week van juni 2021 naar januari 2022.

mini_Dive Center mini_Dive Center
Frauscher Frauscher