VLOGGER KEES...DE EERSTE WEEK AAN BOORD

''Ik heb de hele dag een vakantiegevoel...''

DORDRECHT- De eerste week als bootbewoner heeft Kees Aantjes erop zitten. Het leven aan boord van zijn nieuwe motorboot bevalt prima. Rustig in een stoel zitten en genieten is er echter niet bij. Kees heeft een lange lijst aan klussen, zoals het installeren van een wasmachine. Met vader Theo wordt deze klus geklaard.

Direct naar de vlog: klik HIER! (https://www.youtube.com/watch?v=a5H547S0efE&feature=emb_logo)

’’In deze vlog zie je hoe ik de eerste dagen aan boord van mijn schip heb ervaren. Ik heb van veel van mijn spullen na de verhuizing uit mijn huis afstand gedaan, omdat ik daar op de boot geen ruimte voor heb. Het voelt al helemaal als mijn huisje en hond Chiko vind het geweldig! De aankomende tijd ga ik wat dingen verbouwen aan boord en in deze vlog zie je onder andere dat ik samen met mijn vader de wasmachine ga plaatsen. En dat was nog een hele uitdaging. Ook ben ik nog aan het kijken welke verwarmingsinstallatie ik ga inbouwen.’’

Uiteraard verliep niet alles volgens plan. ’’Wat...hiervoor moet men maar even naar de vlog kijken,’’ aldus de bootbewoner wiens bekend en populariteit snel groeit. ’’Regelmatig komen hier mensen langs om even kennis te maken met Chiko en mij. Grappig dat zoveel watersportliefhebbers naar mijn vlogs kijken. Ik voel mij af en toe net Frans Bauer,’’ aldus Kees die hartelijk kan lachen om zijn groeiende bekendheid.

tumb 6 1 tumb 6 1
project vlog 6 3 project vlog 6 3
project vlog 6 2 project vlog 6 2
tumb 6 tumb 6
project vlog 6 4 project vlog 6 4
unnamed.jpg 5 unnamed.jpg 5