WATERSPORT-TV NAAR 5000 ABONNEES OP YOUTUBE

Heb jij je al aangemeld?

Het aantal nieuwe abonnees op het YouTube kanaal van Watersport-TV is in een stroomversnelling gekomen. We zijn hard op weg naar 5000 abonnees. Heb je je nog niet geabonneerd? Doe het dan nu en klik op Watersport-TV op Youtube (https://www.youtube.com/channel/UCJ8Vs9Fv99ZHxn62pM6pRnw/videos). 

Als abonnee ontvang je automatisch een melding als we een nieuwe watersportvideo online zetten. Aan alle vormen van watersport besteden we op onze site (www.watersport-tv.nl (http://www.watersport-tv.nl)) en ons Youtube-kanaal aandacht. Onze leidraad is inspireren met allerlei leuke filmpjes in het teken van watersportbeleving. Maar ook informeren met video’s waar je ook nog wat van opsteekt. Dan kan gaan over het varen, vaargebieden, lifestyle maar ook het onderhoud aan je boot. 

De voorbereidingen voor allerlei nieuwe series zijn in voorbereiding. Zo krijgt ’Holland Vaart’ een vervolg en zijn we bezig met een hele leuke reeks over wonen op het water. Alleen al een reden om je direct te abonneren. 

Met ruim 850 video’s online is het Youtube kanaal van Watersport-TV uitgegroeid tot het grootste, leukste en meest gevarieerde watersportkanaal van de Benelux. Of je nu zeilt, met een sloep of motorboot vaart...er is op Watersport-TV altijd wel iets te vinden waar je interesse naar uitgaat. Van de nieuwste boten, primeurs, testen, product informatie, vaargebieden tot leuke tips en tricks.

Onze volgers zijn watersporters uit binnen-en buitenland en onze video’s zijn al bijna 2 miljoen keer bekijken!

Youtube logo.jpg 5 Youtube logo.jpg 5