Ben jij het nieuwe gezicht van Watersport-TV?

Gezocht: presentatie-talent voor diverse series

Watersport-TV is op zoek naar bemanning. Niet voor onze redactieboot, maar om verschillende watersport programma’s zoals Holland Vaart (https://www.youtube.com/watch?v=64amTqFw6Ak) te gaan presenteren.

Onze crew is druk bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. Naast de bestaande- en succesvolle series zoals ’Holland Vaart’ en ’Vaarplezier’ hebben we een aantal nieuwe formats ontwikkeld.

Hiervoor zijn we op zoek naar presentatie-talent.

Is watersport jouw passie, ben je spontaan, heb je een vlotte babbel en lijkt het je leuk om vooral veel ervaring op te doen met online TV maken? Droom je van programma’s presenteren en maken, (bekende) watersporters interviewen?

Misschien ben jij dan wel het nieuwe gezicht van Watersport-TV online.

We zijn op zoek naar een presentatrice/ presentator tussen de 25 en 35 jaar. Liefst met enige ervaring opgedaan bij bijvoorbeeld een lokale omroep. Iemand die net als wij een watersport hart heeft en goed functioneert in een klein, gedreven team. Die van aanpakken weet, want het zijn soms lange- maar wel hele leuke dagen.

Wat wij bieden: de mooiste- en leukste werkplekken in Nederland. De mogelijkheid om veel ervaring op te doen. Uiteraard ontvang je een passende vergoeding. De werkzaamheden zijn op freelance basis.

Reageer snel en laat weten waar jouw ambities liggen. Het leukste zou zijn als je een korte video stuurt, maar een mail met foto van jezelf is natuurlijk ook prima. Mail naar info@watersport-tv.nl (mailto:info@watersport-tv.nl ) of via het contactformulier op onze site reageren. Bellen mag ook: 06-55768002.


Vaar mee met Watersport-TV, de eerste online watersportzender in Nederland.

3746125_745283 3746125_745283