HANDIGE THERMOSBOX VOOR AAN BOORD

Voor iets warms of koels tijdens dagje varen

Tijdens een dagje varen is niet iedereen in de gelegenheid om onderweg iets op te warmen, zoals bijvoorbeeld een soep of pasta. Dan is deze thermosbox van Klean Kanteen een praktische oplossing. In deze duurzame box kun je zowel warme-als koude producten bewaren. De thermosbox openen is nog wel een opgave.

De Klean Kanteen food canister is gemaakt van kwalitatief roestvrij staal dat volledig vrij is van BPA, PVC, ftalaten en lood. Bovendien heeft RVS van nature een dichte structuur, waardoor je geen last hebt van bijsmaken of geurtjes. Het deksel heeft een siliconen binnenkant om te voorkomen dat je voedsel in contact komt met plastic. Het binnen systeem is zo ontworpen dat de box niet vacuüm kan zuigen waardoor hij moeilijk te openen is. De thermosbox is er in drie maten: 237 ml, 473 ml en 946 ml. Prijs vanaf € 33.

Luchtdicht

Het kleine formaat is handig voor fruit- of groentehapjes. De grote om bijvoorbeeld pasta of soep mee te nemen. Het ingenieuze TK Closure systeem zorgt dat de pot perfect luchtdicht sluit waardoor het isolerende vermogen groot is. Het deksel is lekvrij en sluit met slechts een kwartdraai. Bovenop zit een handige draaglus om de box gemakkelijk mee te nemen. De binnenkant heeft een komvormige bodem waardoor de pot gemakkelijker schoon te houden is: geen scherpe hoeken waar restjes in achterblijven. 

De thermosbox heeft een wijde opening, zodat je het makkelijk kan vullen, er rechtstreeks uit kan eten. Na gebruik  aan boord kun je de box even afspoelen en thuis in de vaatwasser doen. Afgesloten blijft de inhoud lang genoeg koud of warm voor een mooie dag op het water.

Uiteraard hebben we de thermosbox ook zelf getest. Meerdere keren kostte het ons de grootste moeite om de vacuüm dicht gezogen deksel los te krijgen. 

Voor meer informatie, klik HIER! (https://www.kleankanteen.co.uk/collections/insulated-food-containers).

Voor nog meer Watersport Hebbedingen klik HIER! (https://www.watersport-tv.nl/tp-31400-2/watersport%20hebbedingen)

kleankanteen-canister4-1 kleankanteen-canister4-1
kleankanteen-canister3-1 kleankanteen-canister3-1
food_solutions_gallery_K32TKCAN-BS-E-CASS-Cauliflower-Soup-with-Lunch-Box-Head-On-3 food_solutions_gallery_K32TKCAN-BS-E-CASS-Cauliflower-Soup-with-Lunch-Box-Head-On-3
food_solutions_gallery_insulated_food_canisters_soup food_solutions_gallery_insulated_food_canisters_soup
food_solutions_tkcanister_32oz_with_food food_solutions_tkcanister_32oz_with_food