DE 'KLUSBOOT' VAN KEES AANTJES

Genoeg 'stof' voor weer een ludieke vlog

DORDRECHT- Aan boord van het motorschip van Watersport-TV vlogger Kees Aantjes wordt hard gewerkt. Kees heeft een waslijst aan klussen en met zijn vader is hij afgelopen week druk bezig geweest met het kombuis. Het aanrechtblad  is vernieuwd. En dat leverde genoeg ’stof’ op voor weer een ludieke vlog.

Direct naar de vlog: klik Hier! (https://www.youtube.com/watch?v=J-S8PPXVLnM)

Tussen zijn werkzaamheden als cameraman voor diverse televisieprogramma’s, is er voor Kees geen tijd om aan boord van zijn nieuwe motorschip onderuit te gaan zitten. Om zijn motorboot enigszins bewoonbaar te maken, heeft hij voorlopig genoeg te doen. 

’’Met mijn vader heb ik het aanrecht en de gootsteen gemonteerd. Dat was een heel gedoe want we moesten het gat in het aanrecht vergroten om het passend te krijgen. Een dat is een flinke uitdaging om in marmer te zagen. Een grote stofbende werd het, werkelijk alles zat onder het stof. Maatje Patrick kwam ook nog even langs met voorbeeldjes van wrapfolie die ik op mijn aanrecht wil plakken om het weer modern en strak te krijgen. Best moeilijk kiezen! En mijn technische hulplijn Thijs heeft de nieuwe dieselheater geinstalleerd, maar dat zie je in de volgende vlog! Ook ben ik bezig om te kijken of dubbelglas een uitkomst voor mijn vochtprobleem kan bieden. Een flinke investering maar, wil wel serieus kijken naar die optie,’’ aldus Kees die inmiddels is ingesneeuwd aan boord van zijn schip. Maar ook dat zien we volgende week.

 

7 4 7 4
7 2 7 2
7 3 7 3
7 1 7 1