HET WATERSPORT MAGAZINE online

Niet bladeren, maar lekker scrollen...

Herken je dat? Heb je even een moment dat je wat wilt lezen in een watersportmagazine, ligt het blad aan boord terwijl je thuis op de bank zit. Geen probleem, want dan lees je toch het Watersport Magazine (https://www.watersport-tv.nl/tp-31400-2/watersport%20magazine). Dat is online en via een smartphone, iPad of een laptop altijd binnen handbereik.

Direct naar het magazine? Klik HIER! (https://www.watersport-tv.nl/tp-31400-2/watersport%20magazine)

Het Watersport Magazine is hét online ’lijfblad’ voor watersporters. Het is dynamisch dankzij unieke video-content, redactionele artikelen, spraakmakende primeurs, interviews, reportages, vlogs en blogs en fotografie die van het scherm spat. Je hoeft niet door het magazine te bladeren, maar je kunt eenvoudig scrollen naar wat je interesseert  en wilt lezen. Wel zo handig.

In het Watersport Magazine staat de watersportbeleving centraal. Het laat zien hoe leuk het is om te watersporten. Alles over zeilen, motorboot varen, sloepen, ribs of tenders. Nieuwe modellen of 2e hands boten. Maar ook suppen, boottesten, vaargebieden, vaarinstructie, funsporten en live evenementen. Het komt allemaal aan bod en maakt het Watersport Magazine tot het meest complete magazine in de Benelux. Met continue nieuwe content ben je nooit uitgelezen en uitgekeken in het Watersport Magazine

Altijd up-to-date, spraakmakend, vernieuwend en vooral leuk om te lezen, aan boord of thuis op de bank.

Het Watersport Magazine maakt onderdeel uit van Watersport-TV, de eerste online watersportzender.

Watersport-TV Magazine 5 Watersport-TV Magazine 5