Stof van de ijszeilers en schuitjes geblazen

Kitesurfers vliegen over besneeuwde weilanden

Koning Winter zorgt dat we het varen nog even uitstellen en dat we de ijzers gaan onderbinden. De afgelopen dagen zag je de ijszeilers ontwaken. De losse onderdelen die jarenlang op zolders en in schuren lagen opgeslagen, werden bij elkaar gezocht en de DN’s en ook de schuitjes opgetuigd.

Het al razend populaire kitesurfen heeft nu ook in Nederland een winterse variant namelijk snowkiten (https://www.youtube.com/watch?v=siGTvlIiDG8). Op snowboards of ski’s  racen de kiters met hun gekleurde vliegers over besneeuwde weilanden. Een filmpje dat wij ontvingen van een auto met een speedboot op sleep en daar weer achter een skiër, ging online direct viral.

Het zal de komende dagen nog veel meer fraaie foto’s en ludieke filmpjes opleveren die massaal gedeeld zullen worden via social media. Heb je zelf een leuk filmpje gemaakt dat je wilt delen met zoveel mogelijk watersportliefhebbers: stuur het naar info@watersport-tv.nl (mailto:info@watersport-tv.nl) en wij zorgen voor een mooi plekje op ons kanaal.

De crew van Watersport-TV wenst iedereen veel winterpret.

Ijszeilen Ijszeilen
Winterstalling 006 (2) Winterstalling 006 (2)
YUN00006 YUN00006