Holland Boat Show...de ontmoetingsplek voor bootjesmensen

De boot van je dromen wil je natuurlijk zien varen

Ben je op zoek naar een nieuwe boot? Watersport-TV brengt vraag en aanbod graag samen door botenverkopers een platform te bieden. En kopers te informeren over de nieuwste boten en (wereld)primeurs. Dat doen we met de Holland Boat Show (https://www.watersport-tv.nl/tp-31400-2/holland%20boat%20show).

Dat gebeurt onder normale omstandigheden onder meer via  de bekende watersportbeurzen, maar die zijn als gevolg van de corona pandemie afgelast of uitgesteld. Een bezoek aan de showrooms van de botenaanbieders zit er op dit moment ook niet in. Die zijn vanwege de lockdown gesloten.

Wie op zoek is naar een boot en het liefst ook komend voorjaar wil varen, rest niets anders dan zich online te oriënteren. Dat kan via de bekende magazines waarin boten aan de hand van wat foto’s te koop worden aangeboden. Maar je wilt de boot van je dromen natuurlijk ook zien varen. En dat kan op Watersport-TV. Samen met Epco Ongering varen en testen we met regelmaat de meest uiteenlopende boten. Van alle boten maken we opnames. De reportages zijn te zien op ons watersportkanaal. Interessant voor wie op zoek is naar een boot, maar ook voor de aanbieders van boten. 

Voor meer informatie: info@watersport-tv.nl (mailto:info@watersport-tv.nl).

P1012236 P1012236
DSC_5279 DSC_5279
DJI_0168 DJI_0168
IMG_0359 IMG_0359