Vlogger Kees begroet nieuw crewlid

Het leven aan boord is nooit saai

DORDRECHT- Het leven aan boord van zijn motorboot is voor Kees Aantjes nooit saai. De Watersport-TV vlogger is met van alles bezig en zit vol met, wat hij zelf noemt, wilde plannen om zijn boot te verfraaien en het leven aan boord aangenamer. 

Zo maken we in zijn nieuwe vlog kennis met Jordy  de Jager. Deze 21-jarige student doet een opleiding AV specialist en wil graag cameraman worden. Hij komt bij Kees, die in het dagelijks leven zijn brood verdient als cameraman voor televisie, stage lopen. ’’Hij heeft er super veel zin in! Ik hoop hem veel dingen te kunnen gaan leren,’’ aldus Kees die wel een handje extra kan gebruiken bij het produceren van zijn vlogs. 

Deze week ontving hij ook Martijn van Top Windows aan boord. ’’Ik heb dubbelglas besteld en is natuurlijk belangrijk dat dat goed gebeurd. Martijn heeft alle ramen met een soort van 2D scanner ingemeten. Heel interessant om te zien! Ben zo benieuwd wat het resultaat zal zijn en ik mag zelfs een kijkje nemen in de fabriek waar mijn ramen gemaakt worden. Zo gaaf!’’

Bekijk de vlog en klik HIER! (https://www.youtube.com/watch?v=IAXfQLVmOpA)

De vloggende bestemming De vloggende bestemming