Het nieuwe seizoen begint met Vaarplezier...de serie

Met veel praktische informatie voor comfortabel en veilig varen

AMSTERDAM- Ruim 100.000 watersporters en booteigenaren hebben afgelopen jaar ’Vaarplezier...de serie’ gevolgd. In twintig afleveringen heeft Arjen Bergijk de meest uiteenlopende onderwerpen behandeld. Aan de vooravond van het nieuwe seizoen is het goed om je geheugen en vaarkennis weer even op te frissen.

Ga naar Vaarplezier...de serie en klik HIER! (https://www.watersport-tv.nl/tp-31400-2/vaarplezier%20de%20serie).

’Vaarplezier de serie’ brengt je alles wat te maken heeft met leuk, comfortabel en veilig varen. Van betonning, voorrangsregels, verkeersborden, verlichting van schepen, tot het afmeren van je boot, de box invaren, ankeren, het gebruik van reddingsvesten, verlichting en tekens op bruggen. Maar ook waarom je rekening moet houden met grote schepen. Alles over motoren en de regels omtrent ‘snelle motorboten’. Het wordt allemaal behandeld in Vaarplezier de serie. Want als je weet hoe het werkt, wat het doet, waarom het zo is en wat het betekent wordt varen echt véél leuker! 

Komend voorjaar starten de opnames voor tien nieuwe afleveringen van ’Vaarplezier...de serie’. Heb je een vaar-onderwerp waar je graag meer over wilt weten, mail je suggestie naar info@watersport-tv.nl (mailto:info@watersport-tv.nl).

 

’Vaarplezier...de serie’ wordt uitgezonden via Watersport-TV maar ook de social media-kanalen van diverse partners en mede mogelijk gemaakt door EOC verzekeringen, Lankhorst Taselaar/ Besto en Lak-en verffabriek W. Heeren & Zoon, bekend van Epifanes.

 

Tekens en verlichting op bruggen 1.jpg 2 Tekens en verlichting op bruggen 1.jpg 2
Ankeren (2) Ankeren (2)
Invaren box.jpg 2 Invaren box.jpg 2
Zwem en reddingsvesten Zwem en reddingsvesten