Vaarbewaarkaart...handig 'spiekbriefje'

Om aan boord te hebben

Ter ere van het tienjarig jubileum van ‘Varen doe je Samen!’ werd in 2017 de Vaarbewaarkaart ontwikkeld. Op deze handige overzichtskaart vind je een overzicht van vaartips, regels en seinen om als naslag aan boord (of digitaal) te bewaren. Je kunt de kaart gratis downloaden via een link in dit bericht.

De Vaarbewaarkaart is handig, zowel voor ervaren schippers als voor beginnende watersporters. De kaart is bedoeld om vaarders die voor het eerst het water op gaan of vaarders die niet zo vaak varen te helpen met handige tips en de belangrijkste regels. Voor de ervaren vaarders is de Vaarbewaarkaart een soort ‘spiekbriefje’ voor ‘hoe zat dat ook alweer met…’

Download gratis

De gedrukte Vaarbewaarkaart is de afgelopen jaren door ‘Varen doe je Samen!’ op beurzen, evenementen en bij presentaties uitgedeeld. Wie de kaart nog niet heeft, kan hem ook zelf printen of gewoon digitaal raadplegen.  Wil je Vaarbewaarkaart downloaden? Klik HIER! (https://www.varendoejesamen.nl/storage/app/media/veiligheid/vaarbewaarkaart-Varen-doe-je-samen-2020-web.pdf)

vaarbewaarkaart-Varen-doe-je-samen-2020-web vaarbewaarkaart-Varen-doe-je-samen-2020-web