Holland Vaart...we gooien de trossen weer los

Unieke kans om vaargebieden, jachthavens en nieuwe boten te promoten

Na alle leuke reacties op de eerste serie, is het tijd voor een vervolg van Holland Vaart. Trossen los voor nieuwe avonturen en bestemmingen. Vanaf komend voorjaar starten de opnames en zal ’Holland Vaart’ via Watersport-TV en diverse social mediakanalen online te zien zijn.

De watersport is bevoorrecht want nooit eerder was er zoveel belangstelling voor het varen en werden er zoveel boten verkocht, als juist nu. Veel landgenoten (her)ontdekken de watersportmogelijkheden. Het doel van een serie als ’Holland Vaart’ is om te informeren over allerlei nog te ontdekken bestemmingen en te inspireren om die zelf met de boot te bezoeken.

Groot bereik

’’De nieuwe serie zal vanaf komend voorjaar te zien zijn via Watersport-TV en allerlei social mediakanalen, wat zorgt voor een groot en gevarieerd bereik. Online en daardoor lekker laagdrempelig. Je kijkt wanneer en waar je wilt, eenvoudig via je smartphone, iPad of computer,’’ aldus producent Eric van Staten die een uniek online concept heeft ontwikkeld waardoor de kosten veel lager liggen als je dit vergelijkt met televisie. ’’We willen een informatieve serie maken, die vooral leuk is om naar te kijken en niet noodgedwongen doorspekt is met commercie.’’

Vaar je mee?

Wilt u via Holland Vaart uw vaargebied, watersportbedrijf of misschien wel nieuwe boot onder de aandacht brengen van een groot publiek?  Stuur een mail naar info@watersport-tv.nl (http://info@watersport-tv.nl) en wij nemen contact op. Bellen kan via 072-5710158.

Watersport-TV_hollandvaart (3) Watersport-TV_hollandvaart (3)
DU6A4151 DU6A4151
DU6A4412 DU6A4412
DU6A4411 DU6A4411
DU6A3874 DU6A3874
DU6A3444 DU6A3444
09-Alkmaardermeer 055 09-Alkmaardermeer 055