Zeilclub Kurenpolder uit Hank zoekt nieuwe (jeugd)leden

Opleiden van wedstrijdzeilers belangrijke activiteit

HANK- Zeilclub Kurenpolder in Hank is op zoek naar nieuwe (jeugd)leden. Het opleiden van jonge zeilers tot wedstrijdzeilers is een belangrijke activiteit binnen de club.

Naast de Biesbosch aan de A27 bij Hank ligt Zeilclub Kurenpolder (ZCK). Daar is de club al vanaf 1974 bezig kinderen te leren zeilen. Van beginners tot wedstrijdzeilers. De jongeren leren er zelfstandig een zeilboot te besturen wat goed is voor hun zelfvertrouwen. Zeker op de veilige en besloten recreatieplas Kurenpolder. Weer of geen weer. Wind of geen wind; je leert er altijd wat van! En de glimlach van kinderen is voor de instructeurs goud waard. Deze maand starten de trainingen weer en is nog plaats voor diverse kinderen, laat de club weten.

Over ZCK

Zeilclub Kurenpolder is een warme club met veel nevenactiviteiten met focus op jeugdleden & wedstrijden. Opgericht op 24 december 1974 door families uit Hank en Dussen. De thuishaven ligt aan de Kurenpolderweg 31. De leden komen uit de hele regio. Er wordt gevaren met Optimisten, Splash en Laser, maar ook met grotere boten.

Voor meer informatie klik HIER! (http://www.zck.nl ) of bekijk de video (https://www.youtube.com/watch?v=rrJGNyiI6q8&feature=youtu.be).

 

ZCK_juni28-3 ZCK_juni28-3
zeilennajaar4-18 zeilennajaar4-18
ZCK_11jul2020_racebbq-8 ZCK_11jul2020_racebbq-8
zcktraining4-72 zcktraining4-72
ZCK_juni28-8 ZCK_juni28-8