Slimme waterfles

Als je druk bent met varen, dan schiet het drinken van water er weleens bij in. Niet met de Hidrate Spark, dit is een slimme waterfles die precies bijhoudt hoeveel water je drinkt. Via een LED melding geeft de fles aan wanneer het tijd is voor een nieuwe slok. Zo haal je moeiteloos je dagelijkse waterinname van 1,5 tot 2 liter.
De Hidrate Spark Steel Smart Waterfles heeft een sensor in de bodem van de fles. Deze sensor registreert hoeveel water je drinkt en hoe vaak je deze bijvult. Dit zie je allemaal terug in de app op je smartphone. De fles motiveert je daarnaast om ook echt te blijven drinken. Aan de onderkant van de fles zit namelijk een slimme LED ring die dient als reminder. Heb je dus even niets gedronken? Dan gaat het licht branden en weet je dat het tijd is om een paar slokken te nemen. De frequentie en de kleur van deze LED meldingen stel je zelf in via de app.
De waterflessen van Hidrate zijn vacuum geïsoleerd. Dankzij deze isolerende functie blijven je koude drankjes ijskoud tot wel 24 uur.  Er wordt al jaren onderzoek gedaan naar de voordelen van veel water drinken. Zo leidt voldoende vochtinname tot een mooiere en stralende huid. Daarnaast slaap je rustiger, heb je meer energie overdag en is je algehele gezondheid een stuk beter.

Voor meer informatie klik HIER! (https://fitwinkel.nl/artikel/29245/hidrate-spark-steel-smart-waterfles-500-ml-straw-brushed-stainless-steel.html).

hidrate-spark-steel-smart-waterfles-500-ml-straw-brushed-stainless-steel hidrate-spark-steel-smart-waterfles-500-ml-straw-brushed-stainless-steel