Kees en Jordy kijken ogen uit op luxe motorjacht

Wrappen van kombuis en mank poot voor Chiko

DORDRECHT- Jordy de stagiair van Watersport-TV vlogger Kees Aantjes rolt van de ene in de andere verbazing. Nadat hij vorige week werd verrast met een exclusieve rondvaart, krijgt hij nu een rondleiding aan boord van een luxe motorjacht. 

Het 20 meter lange jacht ligt in dezelfde haven als waar Kees met zijn motorboot ligt en is van Erik en Diana. ’’We kijken onze ogen uit. Het stel heeft een binnenvaartschip dus ze wonen en werken op het water,’’ aldus Kees. 

In het 2de deel van de vlog komt zijn maatje Patrick op bezoek op de boot. ’’Er is werk aan de winkel want we gaan mijn keukenblad wrappen. Heel gaaf! Het marmeren blad vind ik niet mooi, maar met deze speciale folie wordt het een hele andere look! Een soort betonlook. En voor het achterwandje heb ik een gewaagde keuze gemaakt, een geborstelde koper look. Ik denk dat het in geheel heel mooi gaat worden. Ook ga ik de kastjes nog schilderen. ChiKo heeft zich verstapt en loop helaas een beetje mank, er heeft een dierenarts naar gekeken en hij moet rustig aan doen met pijnstillers. Hoop dat hij snel opknapt. In de volgende vlog zie je onder andere het vervolg van het wrappen.

unnamed (23) unnamed (23)