Nieuwe GPS-tracker zonder abonnementskosten

Maak gebruik van Watersport-TV kortingscode

Afgelopen jaar is een record aantal boten verkocht. Varen is populair en trekt  helaas ook de aandacht van het dievengilde. Om te voorkomen dat je trotse bezit gestolen wordt, kun je je boot of buitenboord motor met de Loca premium gps-tracker van Nedsoft, continue in de gaten houden en bij eventuele diefstal eenvoudig traceren. 

Waar het tot nu toe gebruikelijk was om abonnementskosten te rekenen voor een gps-tracker, brengt Loca daar nu verandering in. Door de lage aanschafprijs  van € 95,- en het wegvallen van periodieke kosten wordt deze slimme gps-technologie bereikbaar voor iedereen!

Hoe het werkt?

Simpel: activeer jouw Loca in slechts 2 minuten met de app en plak, schroef of monteer de tracker vervolgens op een onopvallende plek in je boot of buitenboord motor.  Via een speciale app kun je vervolgens via je smartphone precies de positie zien. Ook in geval van diefstal heb je de locatie zó in het vizier. Loco biedt dekking in de gehele EU + 70 landen. Batterijduur: 36 maanden.

Loca is een product van Nedsoft: een Nederlandse specialist met gps-ervaring sinds 2003. De gps-tracker is gemaakt van robuust materiaal met een smaakvol design. De Loca-app werkt intuïtief en zit slim in elkaar. Je krijgt iedere dag 1 melding van de locatie van jouw boot. En als je meerdere meldingen per dag wilt, stel je dat eenvoudig in. Dit laatste heeft wel effect op de levensduur van de batterij, die bij 1 melding per dag ten minste 3 jaar meegaat. Daarna dien je een nieuwe tracker aan te schaffen. Het is niet mogelijk om de batterij te vervangen. Loca is voor 95% te recyclen. Waterdicht (IP67 classificatie).

Klein formaat 7.4 x 5.4 x 2,2 cm. Handige app en uitgebreid webportaal.

Bestellen 

Wil je een tracker aanschaffen? Klik HIER! (https://www.loca.nl/product/loca-gps-tracker/?utm_source=sales&utm_medium=organisch&utm_campaign=Campagne_WaterSportTV_03-2021&utm_content=Link).

Als kijker van Watersport-TV ben je geen verzendkosten verschuldigd als je deze speciale kortingscode gebruikt: LocaWatersport21. De code is geldig tot en met 31-8-2021 via de Loca webshop. (https://www.loca.nl/product/loca-gps-tracker/?utm_source=sales&utm_medium=organisch&utm_campaign=Campagne_WaterSportTV_03-2021&utm_content=Link).

 

 

 

Visual_Loca_Watersport_2021 Visual_Loca_Watersport_2021
Loca_App_kaart_premiumgps Loca_App_kaart_premiumgps
Loca_App_promotie Loca_App_promotie
5. Productfoto Loca voorzijde schuin waterdruppels 5. Productfoto Loca voorzijde schuin waterdruppels