Een cartoon van je boot...die wil je toch ook?

Watersport-TV is jarig en trakteert met een win-actie

Er is niets leuker dan elke dag even naar je boot te kunnen kijken? Met een bootcartoon kan dit. Deze cartoons worden door Bob Boerdam geheel op maat gemaakt: elk merk en model is mogelijk. De boten worden tot in detail nagetekend en je kan er ook een karikatuur van jezelf en je familie bij laten maken. Leuk om te hebben, maar nog leuker om cadeau te geven. 

En dat laatste gaan wij doen. Watersport-TV bestaat 5 jaar en dat gaan we het komend seizoen vieren met onze kijkers. Wist je overigens dat we via ons online watersportkanaal en onze social mediakanalen inmiddels zo’n 50.000 watersportliefhebbers per maand mogen begroeten. En dat het aantal volgers alleen maar groeit?

Kijk je regelmatig op www.watersport-tv.nl (http://www.watersport-tv.nl ) en ben je geabonneerd op onze gratis Nieuwsbrief die we wekelijks versturen met leuke nieuwtjes, aanbiedingen, tips en vooral veel watersportbeleving, dan maak je kans op zo’n leuke bootcartoon. We mogen namelijk een bootcartoon ter waarde van € 165,- verloten onder onze volgers. Als je de gelukkige winnaar bent dan ontvang je een afbeelding van je boot met twee getekende personen aan boord op een forex plaat van 50x60 centimeter. 

Als je ook kans wilt maken op deze exclusieve cartoon, maar nog niet geabonneerd bent op onze Nieuwsbrief dan kun je heel eenvoudig je aanmelden door te klikken op Watersport-TV Nieuwsbrief (https://www.watersport-tv.nl/ml-31400-0/nieuwsbrief).

We gaan de cartoon verloten onder al onze Nieuwsbrief abonnees. Ben je al geabonneerd dan hoef je dus niets te doen. De winnaar van de Bootcartoon wordt via Watersport-TV bekend gemaakt en natuurlijk verwachten wij dat je even poseert met de cartoon bij je boot, als we die komen overhandigen.

Wil je meer weten over Bootcartoons klik dan  HIER! (http://www.bootcartoons.nl)

Boot cartoon 1 Watersport-Tv Boot cartoon 1 Watersport-Tv
Boot cartoon 2 Watersport-TV Boot cartoon 2 Watersport-TV