Crewsaver lanceert nieuw cilindersluitsysteem

Op alle nieuwe modellen maar ook toepasbaar op bestaande vesten

Crewsaver introduceert een nieuw cilindersluitsysteem dat een verhoogde veiligheid biedt voor gasflessen die bevestigd zijn aan reddingsvesten. EXOLOK zorgt dat de bescherming van het reddingsvest goed en echt vergrendeld is.


EXOLOK wordt voortaan op alle Crewsaver reddingsvesten geleverd. Het kan bovendien worden gemonteerd op alle bestaande Crewsaver reddingvesten met UML of Halkey Roberts schiethoofden. 
Het innovatieve systeem maakt een einde aan de mogelijkheid dat een gascilinder losraakt in een reddingsvest. Gebruikers kunnen een snelle visuele controle uitvoeren om te zien of alles in orde is, door met één oogopslag te zien of hun gasfles correct is aangesloten op de schroefdraad en of twee pijlen op één lijn staan.
 
Matthew Bridge, commercieel directeur van Crewsaver: ”Bij Crewsaver zien we het als onze taak om niet alleen de veiligste reddingsvesten te maken die er zijn, maar ook om ervoor te zorgen dat ze correct worden gedragen en altijd klaar zijn voor actie. Mensen kunnen met vertrouwen het water op als ze weten dat hun uitrusting werkt.”
 
Nigel Parks, Head of Design bij Crewsaver: ”We zijn trots op het lichte gewicht van het systeem, het discrete karakter en het installatiegemak. Crewsaver neemt het voortouw om ervoor te zorgen dat haar klanten over robuuste veiligheid en bescherming beschikken wanneer ze op het water zijn, of dat nu op een jacht is of op een schip voor de overplaatsing van bemanningsleden.”
 
 

EXOLOK LOW RES (002) EXOLOK LOW RES (002)
Exolok-3-1200x675 Exolok-3-1200x675