Refit voor Watersport-TV ... bekijk onze nieuwe site

Gebruiksvriendelijker met een frisse eigentijdse look

Watersport-TV is 5 jaar online. Een goed moment voor een refit van ons watersportkanaal. En vandaag is het dan zo ver: de compleet vernieuwde site is online gegaan en we nodigen alle watersportliefhebbers uit om www.watersport-tv.nl te bekijken. En natuurlijk zijn we benieuwd naar je reactie.

Sinds de start van Watersport-TV zijn we met Friso Scheltema de Heere van SDH vormgeving voortdurend bezig geweest om de site van Watersport-TV te perfectioneren en vooral gebruiksvriendelijk te maken.

Blij waren met de input die we van onze kijkers hebben gekregen. We hebben goed geluisterd naar de goed bedoelde opmerkingen en deze informatie gebruikt om verder te bouwen aan ons watersportkanaal. Met de navigatiebalk bovenaan iedere pagina is het nog eenvoudiger geworden om je weg te vinden op Watersport-TV.

Op ons kanaal verdienen alle vormen van watersport een podium en aandacht. Als je zeiler bent klik je eenvoudig op het kopje Zeilen (https://www.watersport-tv.nl/pg-31400-7-108583/pagina/zeilen.html) en je bent direct op de plek waar je alles kunt vinden over jouw passie. Hetzelfde geldt voor motorboot-en sloepvaarders en funsporters. Met een klik bij ‘Kies je watersportkanaal’ zeil, motor, surf of peddel je naar je favoriete vorm van watersport.

Menu

Je zult zien als je op Zeilen, Motorboot & sloep of Funsporten klikt dat er vervolgens een blauwkleurig menu op je scherm verschijnt met directe koppelingen naar het laatste nieuws, video’s, de agenda, het Watersport Magazine en de Watersport Hebbedingen.

De Holland Boat Show (https://www.watersport-tv.nl/tp-31400-2/holland%20boat%20show), onze online watersportbeurs, bezoek je via een snelkoppeling in de zwarte navigatiebalk bovenaan de homepage.  Dit geldt ook voor de Watersport-TV series (https://www.watersport-tv.nl/pg-31400-7-134245/pagina/series.html) als ‘Holland Vaart’ en ‘Vaarplezier’ en ‘De Steiger’. De populaire ontmoetingsplaats voor vraag & aanbod.

De kleuren uit het logo van Watersport-TV: zwart, blauw en wit zie je ook terug op onze vernieuwde site en geven de rust om heerlijk rond te kijken.

We hebben veel trouwe kijkers die dagelijks een of meerdere keren even afmeren voor het laatste watersportnieuws of het bekijken van een leuk filmpje, maar ook steeds meer passanten.

Als je met de boot op pad bent kun je Watersport-TV bekijken via jouw iPad of smartphone. Naast de site hebben we de mobiele versie een refit gegeven. Ook die is nog gebruiksvriendelijker geworden met handige navigatie-buttons.

Wist je dat je heel eenvoudig op bijvoorbeeld jouw smartphone een snelkoppeling kunt maken naar Watersport-TV. Dan heb je alles altijd bij de hand.

We helpen je graag om zo’n gratis sneltoets op je smartphone of tablet te zetten. Het is zo gebeurd.

Android telefoon
Ga met je mobiele telefoon naar www.watersport-tv.nl
Tik op de menuknop rechtsboven...de drie Puntjes.
Tik op Toevoegen aan startscherm.
Tik Watersport-TV in .
Tik op Toevoegen en eventueel nogmaals op Toevoegen.

Op je scherm zie je ons logo staan.

Apple
Ga naar www.watersport-tv.nl
Klik in de onderbalk van de browser op het blokje met het pijltje (middelste icoontje)
Je kunt vervolgens kiezen uit o.a. ´Voeg toe aan beginscherm´
Verander de naam in Watersport-TV.
Klik op voeg toe
Je ziet de sneltoets als icoon terug op je telefoon of Ipad.

 

TIP Vernieuw even je pagina om de laatste en nieuwste versie van Watersport-TV te bekijken! Hieronder vind je de sneltoets combinaties om dit te doen: Windows: Ctrl + F5, Mac/Apple: Apple + R of Cmd + R, Linux: F5

 

 

Schermopname (10) - kopie Schermopname (10) - kopie
Zeilen Zeilen
Motorboot (20) - kopie Motorboot (20) - kopie
De Steiger(19) De Steiger(19)
Fun (17) Fun (17)
Magazine Magazine
Steiger Steiger
Series (20) Series (20)