RCKSTR Yachts debuteert met Elvis en Jimi

Varen als een rockster

MIJDRECHT- Met twee boten debuteert het Nederlandse merk RCKSTR Yachts (https://rckstryachts.com/) op de watersportmarkt. Het eerste model, Elvis (29 ft) is te water gegaan en te bewonderen in Amsterdam. Jimi, het tweede model (30 ft), volgt snel.

De oprichters, elk aan het roer van hun eigen vakgebied, besloten hun krachten te bundelen uit een gedeelde liefde voor een nautische levensstijl. Het unieke gevoel op het water te zijn, het gevoel van vrijheid en geluk is wat hen samenbracht. We streven ernaar om dit gevoel vast te leggen in alles wat we creëren en doen.

’’Bij RCKSTR Yachts geloven we in het bouwen van meer dan alleen een product. We willen dat je geniet van een 360 graden lifestyle merk waar jachten, mode, geluk en duurzaamheid het kompas zijn van een toekomstige generatie.’’

Aluminium vormt de basis van de jachten. Door zijn duurzaamheid en recycleerbaarheid een duurzamere keuze. Elk luxe detail telt. Van de stiksels in de bekleding tot de kleur van de gespoten verf. Voor dat echte gevoel van luxe en functionaliteit zijn de jachten uitgerust met de modernste technologie. Zodat u uw jacht comfortabel vanuit uw (gepersonaliseerde) kuipstoel kunt besturen. RCKSTR-jachten zijn semi-aanpasbaar. Hiermee kunt u uw droomjacht creëren in de kenmerkende RCKSTR-stijl. 

 

Rock Rock
P1013384 P1013384
Jimi-op-het-water-1536x768 Jimi-op-het-water-1536x768
Jimi-Stuur-1536x961 Jimi-Stuur-1536x961