Shogun 43 combineert snelheid met comfort

Een zeiljacht om mee op te vallen

NACKA STRAND- De Shogun 43 is een jacht voor liefhebbers van snelheid. Het is ontworpen door de gerenommeerde jachtontwerper Håkan Södergren en zijn zoon Oscar, die snelheid en comfort voorop hebben gesteld in het ontwerpproces.

De Shogun 43 is volledig gemaakt van carbon. Met een aantal op maat gemaakte ontwerp- en technologische oplossingen om de snelheid, het vaargedrag en de algehele zeilervaring te verbeteren, kan de Shogun 43 in hoge mate worden gepersonaliseerd en exclusief zijn voor elke eigenaar.

Opties

Er zijn twee opties voor tuigage en kiel om uit te kiezen en meerdere stijlkeuzes voor het interieur en de uitrusting. En met de mast ver naar achteren geplaatst op het dek, heeft de Shogun 43 een full-size, zelfkerende fok en meerdere verschillende opties voor voorzeilen, stagzeilen en binnenkluivers. Het grootzeil kan ook worden aangepast tussen een moderne vierkante top of een pinhead ontwerp - met beide opties die geweldige trim- en tuningmogelijkheden bieden voor degenen die de prestaties willen maximaliseren.

En het is niet alleen de uitrusting, het interieur en de zeilen die u kunt personaliseren. Nog een traditiebreuk die de Shogun 43 een voorsprong op de rest moet geven, is dat Shogun Yachts een reeks verschillende kleurcoatings op de boot kan aanbieden. Waarom vasthouden aan wit als er een verscheidenheid aan unieke en exclusieve afwerkingen zijn waarmee u zich nog meer kunt onderscheiden van de menigte die u achter u laat? 

SHOGUN JACHTEN (https://shogunyachts.com)

Shogun Yachts is een Zweeds jachtmerk dat bekend staat om het bouwen van moderne, hoogwaardige prestatiecruisers. Hun jachten worden exclusief in Zweden ontworpen en met de hand gebouwd door ervaren jachtprofessionals die bekend staan om het omarmen van nieuwe ideeën en technologie. De Shogun modellen worden gebouwd in samenwerking met Linjett Yachts en mogelijk gemaakt door de samenwerking van Vaxholm Komposit, Diab Group, Macromoulde en Marstrom Composite.

shogun43-render-080227-med-vatten_1-scaled shogun43-render-080227-med-vatten_1-scaled
shogun43-render-080231-med-vatten-scaled shogun43-render-080231-med-vatten-scaled