Watersport-TV start samenwerking met Watervakantie.nl

De zoekmachine voor alles op en rond het water

ELBURG- Watersport-TV is een samenwerking gestart met Watervakantie.nl. Een online waterrecreatie platform waar je alles kunt vinden over het huren van boten en vakantiewoningen aan het water.

Op Watervakantie (https://watervakantie.nl/) staan vele duizenden boten: van sloep, zeilboot tot luxe motorjacht en vele honderden vakantiewoningen, appartementen, woonboten, B&B’s tot hotels. Maar ook restaurants en supermarkten langs het water. De site maakt gebruikt van een uniek filtersysteem, waardoor je snel en eenvoudig de huurboot of vakantiewoning die aansluit bij je wensen, kunt vinden.

‘’We kunnen ons voorstellen dat je bij een bezoek aan Watersport-TV en het zien van een leuke vaarreportage zin krijgt om een boot of vakantiewoning te huren. En dan ben je bij Watervakantie meteen op de goede plek,’’ aldus Eric van Staten die van mening is dat de zoekmachines goed aansluit bij Watersport-TV. ‘’We willen onze kijkers inspireren en informeren.’’

Watervakantie is 7 jaar geleden opgericht door Gerrit Veldman, die zelf op zoek was naar een huurboot maar belandde in een versnippering van aanbieders. Om het zoeken naar een huurboot of vakantiewoning eenvoudiger te maken, ontwikkelde hij een eigen zoekmachine waarin nagenoeg alle verhuurbedrijven zijn opgenomen. De data wordt continue geactualiseerd en verder uitgebreid.

‘’De samenwerking met Watersport-TV, dat een groot bereik heeft, zorgt dat nog meer watersportliefhebbers via Watervakantie (https://watervakantie.nl/) eenvoudig een huurboot of vakantiewoning zullen vinden.’’

 

Schermopname (50) Schermopname (50)
DU6A8949 (2) DU6A8949 (2)
DU6A7464 DU6A7464