Opnames van watersport series

Deze week in Makkum, Gouda en op De Kaag

MAKKUM - Ook dit seizoen produceert Watersport-tv weer diverse series, zoals Vaarplezier, Op de haven, Holland Vaart en Wonen op het Water. Grote kans dat je de crew van Watersport-TV ergens langs of op het water zult tegenkomen. Deze week zijn we voor opnames in onder meer in Makkum, Gouda, Elburg en op de Kaag. 

Veel particulieren kopen op dit moment een huisboot om zelf te gebruiken, maar ook als investering om bijvoorbeeld te verhuren. In de serie ’Wonen op het water’ volgen we de laatste ontwikkelingen. Geven experts advies en informatie over wat er allemaal komt kijken bij het kopen van zo’n varende bungalow/appartement. De vierdelige serie die we maken in samenwerking met EOC verzekeringen en de Vaarhuis Groep gaat in de loop van dit seizoen online.

Vaarplezier

Komende week starten we ook met de eerste opnames van Vaarplezier...de serie. Ditmaal staan 10 afleveringen gepland, waarin Arjen Bergijk allerlei onderwerpen behandelt die direct en indirect met het varen te maken hebben. Veel nieuwe watersporters hebben dankbaar gebruik gemaakt van de tips en tricks in de afgelopen serie en bijvoorbeeld geleerd hoe je veilig de haven uitvaart, je boot aanlegt, moet ankeren, alles over de voorrangsregels etc. In de nieuwe serie gaan we onder meer laten zien hoe je een sluis passeert zonder stress, maar ook wat je als standaard uitrusting nodig hebt als je gaat varen.

Vaarplezier wordt mede mogelijk gemaakt door Lankhorst Taselaar en Besto en Epifanes.

De nieuwe real life serie ’Op de haven’ geeft een uniek kijkje voor en achter de schermen van jachthavens. Vorig jaar hebben we de succesvolle serie ’Holland Vaart’ gemaakt en we zijn druk bezig met een vervolg hierop.

Promoten

’’Voor het produceren van dit soort series zijn we afhankelijk van de steun van partners en sponsors. We kunnen niet putten uit omroepgelden of subsidies,’’ aldus producent Eric van Staten die blij is met de ondersteuning vanuit de watersportbranche. ’’Met Watersport-TV en via onze series informeren en inspireren wij watersportliefhebbers. Laten zien hoe leuk het is om een boot te hebben en met watersport bezig te zijn. Ook al gaat het nu goed, het is belangrijk dat we de watersport samen met de branche blijven promoten.’’

Heb je een interessant watersport gerelateerd product of dienst dat je onder de aandacht wilt brengen via Watersport-TV? Stuur een bericht naar info@watersport-tv.nl (mailto:info@watersport-tv.nl) en wij nemen contact op.

8204200B-C9FF-43F1-B29F-EF6FE1FCBA3F 8204200B-C9FF-43F1-B29F-EF6FE1FCBA3F
29180D18-E02A-427A-AD2F-5E206F9F8767 29180D18-E02A-427A-AD2F-5E206F9F8767