Mercury SmartCraft Connect breidt VesselView functionaliteit uit naar Garmin- en Raymarine-displays

FOND DU LAC - Mercury Marine, een divisie van Brunswick Corporation (NYSE: BC), introduceert SmartCraft Connect. Met dit systeem kunnen booteigenaars de multifunctionele displays van Garmin en Raymarine gebruiken om toegang te krijgen tot gedetailleerde informatie over de status en de werking van hun SmartCraft compatibele scheepsmotoren.

Al jaren biedt Mercury geavanceerde motorbewaking en -waarschuwingen voor booteigenaars via zijn krachtige VesselView technologie. Met SmartCraft Connect breidt het bedrijf de toegang tot de VesselView functionaliteit nu uit. Dit systeem rapporteert gegevens over de prestaties van de motoren, zoals toerental, snelheid, brandstofstroom, temperatuur, trim en nog veel meer. Met SmartCraft Connect kunt u tot maar liefst vier motoren tegelijk monitoren.
 

“Met de lancering van SmartCraft Connect spelen we in op de behoeften van booteigenaars en breiden we de Mercury ervaring uit naar Garmin- en Raymarine-toestellen”, aldus Rob Hackbarth, SmartCraft Product Category Director. Het systeem houdt alles in de gaten en stuurt een waarschuwing als de meetgegevens van een motor afwijken van de norm. Zo kunnen booteigenaars met een gerust hart hun aandacht houden bij belangrijkere dingen, zoals genieten van hun tijd op het water.
 



 

 

 

smart smart