Boot van het Jaar verkiezing 2021 van start

Voordrachten in verschillende categorieën

LELYSTAD- Het belooft weer een mooi jaar te worden met veel nieuwe initiatieven in de watersportbranche. Om dit aan de consument te tonen organiseert de Hiswa te water (https://www.hiswatewater.nl/) in samenwerking met de watersportmedia wederom de Boot van het Jaar verkiezing.

De opzet ten opzichte van de vorige verkiezing is iets verfijnd. Er is nu een splitsing gemaakt tussen een motorboot- en een zeilboot-verkiezing. Zo komen duidelijk verschillende soorten boten in aanmerking voor de prijs. De categorieën waarvoor kan worden voorgedragen zijn dit jaar:

- Zeilboot Innovatie Award

- Motorboot Innovatie Award

- Start-up Award

- Oeuvre Award

- Gadget Award.

 

De criteria waaraan moeten worden voldaan staan vermeld op de website: www.bootvanhetjaar.nu (http://www.bootvanhetjaar.nu).

De procedure is als volgt: Uit alle voordrachten samen ontstaat een longlist. De jury beoordeelt deze voordrachten en kiest uit deze longlist tot drie genomineerden per categorie. Uit deze shortlist worden kort voor de Hiswa te water de uiteindelijke winnaars gekozen. De jury bestaat uit vertegenwoordigers van gerenommeerde watersportmedia (https://www.bootvanhetjaar.nu/jury/), aangevuld met enkele technisch deskundigen. .

Alle watersport en watersport gerelateerde bedrijven worden uitgenodigd om kandidaten voor te dragen voor nominatie in een of meer categorieën. De inschrijving voor de Boot van het Jaar 2021 verkiezing sluit op 31 juli 2021.


 

 

HzmOzoxw HzmOzoxw
2010-ng50-3 2010-ng50-3
Hiswa te water (3) Hiswa te water (3)