Midzomer Regatta op 26 juni

Laagdrempelig zeilevenement

MUIDERZAND- WSV Flevomare organiseert op zaterdag 26 juni 2021 de Midzomer Regatta. De Midzomer Regatta is een (laagdrempelig) evenement van circa 30 mijl voor kajuitjachten, langs bestaande (Sport)boeien.

Het vaargebied is het IJmeer/Markermeer waarbij de Sport H en Sport J als bovenboeien het verst weg gelegen zijn. Aansluitend kunnen deelnemers aanschuiven bij een BBQ bij Het Palaver (Regatta Center Muiderzand).

Je kunt inschrijven voor ORC (gemeten boten) of SW-klasse (ongemeten boten). Ook heb je de keus om Full Crew, Duo-Handed of Single-Handed mee te varen. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen wordt het aantal klassen bepaald. 

Wil je meedoen en heb je geen meetbrief? Geen probleem. Schrijf dan in in de SW-klasse en de organisatie rekent een handicap voor je uit. Is Marina Muiderzand niet je Thuishaven? Dan kun je gratis overnachten van vrijdag 25 juni tot zondag 27 juni (= 2 nachten). Inschrijfgeld €20 per boot. Deelname aan de BBQ €20 p.p. Als de Midzomer Regatta niet door kan gaan vanwege Covid maatregelen wordt het inschrijfgeld en de kosten voor de BBQ teruggestort.

Inschrijven...klik op Midzomer Regatta (https://www.flevomare.nl/inschrijven-midzomer-regatta/)

P8270118 P8270118