Vaarplezier de Serie! 10 nieuwe afleveringen

Van sluispassage tot veilig rijden met een boottrailer

HEERENVEEN- Wat heb je aan accessoires beslist nodig als je een nieuwe sloep hebt gekocht? Welk ’zwem’ vest is voor jouw hond het meest geschikt? Hoe passeer je een sluis en handige tips als je met een boottrailer op pad gaat. Het zijn enkele onderwerpen die behandeld worden in tien nieuwe afleveringen van Vaarplezier de Serie (https://www.watersport-tv.nl/tp-31400-2/vaarplezier%20de%20serie).

Afgelopen week zijn de opnames voor de nieuwe serie gestart. ’’Het is een vervolg op de succesvolle en veel bekeken reeks die we vorig jaar hebben gemaakt,’’ aldus producent Eric van Staten die Vaarplezier maakt met instructeur Arjen Bergijk.

Beginselen varen

’’Veel nieuwe nog onervaren watersporters hebben dankzij onze online serie de beginselen van het varen geleerd. Ook van ervaren watersporters krijgen wij regelmatig reacties dat zij Vaarplezier volgen om de vaarkennis weer even op te frissen. Het zijn niet alleen booteigenaren die de serie volgen. Verhuurbedrijven sturen hun huurders een link van Vaarplezier de Serie met het advies om de afleveringen te bekijken voordat zij een boot meegeven.’’

De nieuwe serie zal binnenkort online gaan op Watersport-TV en de diverse social mediakanalen, waaronder die van de Varende Vrienden van EOC. De verzekeraar is met Besto, Talamex en Epifanes jachtlakken en verven partner van Vaarplezier de Serie.

 

Vaarplezier...de serie..jpg 7 Vaarplezier...de serie..jpg 7
Vaarplezier...jpg 1 Vaarplezier...jpg 1
P6200085 P6200085
IMG_7833V2 IMG_7833V2