Bootgereedschap in zakformaat

Voor alle klussen aan boord

WORMERVEER- Gerber ontwerpt en produceert een verscheidenheid aan handige multitools die zijn ontworpen om verschillende taken aan boord aan te pakken. Van klein onderhoud tot allerlei andere klussen.

De Armbar Drive (https://www.technautic.nl/zoeken?tn_q=arm+drive) is een slim ontworpen multitool die als een zakmes in een broekzak of binnenzak past. De Armbar Drive beschikt over gereedschappen om de werkzaamheden uit te voeren die een zakmes gewoon niet aan kan: een priem, koevoet, flesopener en een 6,25 cm lange bithouder met een dubbelzijdig bit.

De Truss (https://www.technautic.nl/zoeken?tn_q=truss) is een complete multitool, met maar liefst 17 gereedschappen! Alle tools vergrendelen nadat ze geopend zijn waardoor ze veilig zijn te gebruiken. Het open ontwerp van dit volwaardige multitool is bedoeld om overtollig gewicht te verwijderen terwijl alle functionaliteit behouden blijft. De Truss wordt geleverd met een sterke nylon hoes die aan je riem of tas bevestigt kan worden.

De Center-Drive Plus multitool (https://www.technautic.nl/zoeken?tn_q=gerber+centre+drive) van Gerber biedt compromisloze prestaties dankzij een revolutionair ontwerp. De innovatieve centrale arm met bithouder functioneert als een echte schroevendraaier. Alle tools zijn door het Center-Drive ontwerp gemakkelijk met één hand te openen, zelfs de tang! De Gerber Center-Drive wordt geleverd met 12 losse bits en een handige opberghoes die aan je riem bevestigt kan worden.

 

armbar0 armbar0